Favorites

O nama

Jednostavno i brzo iznajmljivanje vozila

New City Car Beograd

Bilo da želite da iznajmite veći, porodični auto za putovanje, ili vam je ipak potreban manji ekonomičan automobil koji možete neometano da vozite
kroz gradsku gužvu i lako da ga parkirate, u našoj ponudi možete naći vozilo koje zadovoljava sve vaše potrebe.

Naša agencija za iznajmljivanje vozila posluje još od 2010. godine. Počeli smo sa malim brojem automobila koje smo, uglavnom, iznajmljivali pojedincima, porodicama ili turistima iz raznih krajeva sveta, za obilazak Beograda i ostalih gradova. Sada naša flota broji preko 50 automobila različitih modela ili veličina.

Sve vreme se trudimo da slušamo šta klijenti žele, šta najčešće traže, šta im nedostaje u rent a car usluzi, i u skladu sa tim, unapređujemo svoje poslovanje, ponudu i odnos sa klijentima. Danas smo, zahvaljujući tome, stekli veliki broj zadovoljnih korisnika, među kojima su i brojni preduzetnici i firme koji dugoročno iznajmljuju vozila za zaposlene ili službena putovanja.

Više lokacija

Kako bismo vam maksimalno olakšali preuzimanje vozila, naša usluga je dostupna na dve lokacije u Beogradu, i to u Centru grada - TAS, Novom Beogradu - ARENA, Aerodromu Beograd ili dovozimo na željenu adresu.

Dostava vozila po potrebi klijenta

Za slučaj da vam je potrebno da preuzmete vozilo na nekoj specifičnoj lokaciji, u ponudi imamo i uslugu dostave vozila na određenu adresu.

Aerodrom Nikola Tesla

Znamo da putovanja, čak i ona avionom, mogu da budu duga i isrcpljujuća. Upravo zbog toga, nudimo vam i mogućnost da, odmah po sletanju, preuzmete vozilo i na Aerodromu Nikola Tesla. Obavestite nas kada stižete i naš vozač će vas sačekati i pomoći vam da utovarite prtljag.

Firme i preduzetnici

Već dugi niz godina uspešno sarađujemo sa kompanijama i preduzetnicima kojima je potrebno iznajmljivanje vozila na duži vremenski period, bilo da se radi o iznajmljivanju vozila za firmu, zaposlene ili poslovna putovanja i sastanke. Za dugoročna iznajmljivanja važi pravilo – što duže rentirate, manje plaćate.

Kratkoročno i dugoročno iznajmljivanje vozila

U želji da izađemo u susret svim željama i potrebama naših klijenata, nudimo fleksibilne mogućnosti iznajmljivanja vozila - kratkoročno i dugoročno. Tačnije, možete se opredeliti za dnevni ili mesečni najam vozila u skladu sa onim što vama najviše odgovara.

Osiguranje

Važno nam je da budete sigurni na svakom pređenom kilometru. Zbog toga, cena iznajmljivanja obuhvata i osiguranje od odgovornosti za štetu prema trećim licima do iznosa utvrđenog polisom obaveznog osiguranja. Takođe, i vozač i svi putnici su, u skladu sa važećim zakonskim propisima i pravilima osiguranja, osigurani.

Dodatna oprema

Ukoliko vam je potrebno još nešto od opreme, a da nismo naveli, nije nikakav problem. Potrudićemo se da vam obezbedimo sve što vam je neophodno da biste uživali u ugodnoj i sigurnoj vožnji.

GPS navigacija

Nudimo vam i opciju iznajmljivanja GPS uređaja što će vam omogućiti da u svakom trenutku znate gde se nalazite i budete sigurni da se nećete izgubiti.

Dečija sedišta

Bezbednost deteta nam je najvažnija. Upravo zbog toga, pored osnovne usluge, nudimo i mogućnost iznajmljivanja sedišta za decu uz minimalnu doplatu.