Favorites

Vrata: 5

Volkswagen Golf 7

Volksvagen je učinio najbolje čak i boljim. Volksvagen Golf 7 je veći, bolji i brži nego ranije, ali je i čistiji i efikasniji. Prepun je najnovijeg sigurnosnog pribora i može se pohvaliti svojim komforom. Biće potrebno nešto posebno da ga sruši sa mesta na vrhu porodičnog vozila. Danas možete iznajmiti Golf 7 kod nas u […]

Kia Cee’d Wagon

Kia Ceed Wagon je prostran porodični automobil idealan za putovanja. Odličan nivo opreme u ponudi, udoban i kvalitetan enterijer, prelepog izgleda i veoma mala potrošnja su prave osobine auta za duge destinacije. Kia Ceed Wagon možete iznajmiti u New City Car-u!

Škoda Rapid 1.6 Active

Škoda Rapid svojom kombinacijom i kvalitetom izrade nemačkih inženjera donosi Vam savršen kvalitet vožnje. Pravi prostran porodični automobil koji se lako vozi. Ne možete je porediti sa bilo kojom drugom markom vozila. Svojim modernim stilom uliva sigurnost za duga putovanja. Škodu Rapid možete iznajmiti u New City Car-u već od 25e!

ŠKODA RAPID 1.4 TDI

Škoda Rapid Spaceback je prostorniji brat Škode Rapida. Spaceback je pravi porodičan auto i može se pohvaliti veoma malom potrošnjom goriva. Škoda Rapid Spaceback je pouzdan, udoban i siguran auto za duga putovanja. Klijenti koji su rentirali Rapid Spaceback u New City Car-u su vrlo zadovoljni!

Volkswagen up 1.0

Volkswagen UP je već deceniju na vrhu gradske klase automobila. Volksvagen UP je sofisticiraniji nego što veličina i izgled sugerišu. Udoban je, stabilan na putu i ​​ugodno ga je voziti. Dizajniran je za rad u gradu a dovoljno snažan za duga putovanja. New City Car vam omogućava da ga iznajmite po veoma povoljnoj ceni.